Наслов:

ДВАЈЦА ИСТАКНАТИ ИНТЕРПРЕТАТОРИ


Издадено на: 22.03.1961
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5179 | Страна: 4

Учесници:
Габи Новак, Вице Вуков, Викица Брешер, Ивица Шерфези, Секстет на Дражен Боиќ

Клучни зборови:
Викица Брешер Вице Вуков Габи Новак Ѓоко Георгиев Ивица Шерфези Секстет на Дражен Боиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат