Наслов:

КОНЦЕРТНИ ПОДИУМИ БЕЗ ПИЈАНА


Објавено на: 13.03.1961
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5170 | Страна: 4


Клучни зборови:
Ѓоко Георгиев Дмитриј Паперно Бајрон Коласис

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат