Наслов:

ПРИЈАТНО ДОЖИВУВАЊЕ


Издадено на: 11.01.1961
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 5110 | Страна: 4

Програма:
Дванаеста унгарска рапсодија и Љубовни соништа од Франц Лист, дело од Фредерик Шопен
Учесници:
Алдо Чиколини - пијано

Клучни зборови:
Алдо Чиколини Владо Чучков Дванаеста унгарска рапсодија Љубовни соништа Франц Лист Фредерик Шопен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат