Наслов:

НАСТАПОТ НА ЃОРЃЕ МАРЈАНОВИЌ


Издадено на: 09.01.1961
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5108 | Страна: 4

Учесници:
Ѓорѓе Марјановиќ

Клучни зборови:
Ѓоко Георгиев Ѓорѓе Марјановиќ

Оригинален извадок: