Наслов:

ТОПЛИ АПЛАУЗИ


Издадено на: 01.01.1961
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 5119 | Страна: 4

Учесници:
КУД „Македонка“, Штип, солисти: Христо Крстевски, Марија Арсова, Лидија Бајрактарова, Димче Марковски, Барка Рушидова, Столе Губеров, Николина Алексова, Виолета Паунова

Клучни зборови:
Барка Рушидова Виолета Паунова Владо Чучков Димче Марковски Лидија Бајрактарова Македонка Марија Арсова Николина Алексова Столе Губеров Христо Крстевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат