Наслов:

ПРВАТА НАГРАДА ЈА ОСВОИ КУД „ОРЦЕ НИКОЛОВ“


Издадено на: 04.07.1960
Автор: Тодор Скаловски
Периодика: Нова Македонија
Број: 4949 | Страна: 4

Учесници:
КУД Орце Николов, Р. Македонија

Клучни зборови:
1960 КУД Владо Тасевски КУД Орце Николов Македонски фолклор Тодор Скаловски

Оригинален извадок: