Наслов:

ПРВ НАСТАП НА ЗАБАВНИОТ СИМФОНИСКИ ОРКЕСТАР ПРИ ДОМОТ НА ЈНА


Издадено на: 12.05.1960
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 4903 | Страна: 4

Учесници:
Забавниот симфониски оркестар при Домот на ЈНА; Сава Челебиќ–диригент; Иштван Веребеш - труба; солисти: Блага Видец, Миодраг Јовановиќ, Драган Стојниќ

Клучни зборови:
1960 Блага Видец Владо Чучков Драган Стојниќ Забавен симфониски оркестар Иштван Веребеш Миодраг Јовановиќ Сава Челебиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат