Наслов:

ПОСТОЈАН РАСТЕЖ НА НАШАТА ЗАБАВНА МУЗИКА


Издадено на: 20.09.1959
Автор: Ѓоко Ѓорѓиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 4705 | Страна: 8


Клучни зборови:
1959 Ѓоко Ѓорѓиев Забавна музика Крешимир Мирославиќ Природата вика Радио Скопје Растеж Село мое Слободан Николовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат