Наслов:

ГОСТУВАЊЕ НА КАТЈА ПОПОВА


Објавено на: 01.06.1959
Автор: Драгослав Ортаков
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје


Клучни зборови:
1959 Радио Скопје Драгослав Ортаков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат