Наслов:

„ТРАВИЈАТА“ ПОД ДИРИГЕНТСТВОТО НА АНГЕЛ ШУРЕВ


Издадено на: 21.10.1958
Автор: Бранко Каракаш
Периодика: Нова Македонија
Број: 4425 | Страна: 4

Програма:
Опера „Травијата“ од Џузепе Верди
Учесници:
Ангел Шурев - диригент, Р. Македонија, Скопска опера

Клучни зборови:
1958 Ангел Шурев Бранко Каракаш опера Травијата Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат