Наслов:

ДЕБИ НА ГОГО КОСТОСКИ ВО СКОПСКАТА ОПЕРА


Објавено на: 16.10.1958
Автор: Бранко Каракаш
Периодика: Нова Македонија
Број: 4420 | Страна: 4

Програма:
Опера „Мадам Батерфлај“ од Џакомо Пучини
Учесници:
Гого Костоски - тенор, Р. Македонија, Скопска опера

Клучни зборови:
Џакомо Пучини 1958 Гого Костоски Мадам Батерфлај Бранко Каракаш Скопска опера

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат