Наслов:

МАРИНКОВИЌ И ФИРФОВА ВО „АИДА“


Издадено на: 10.01.1958
Автор: Бранко Каракаш
Периодика: Нова Македонија
Број: 4196 | Страна: 4

Програма:
Операта „Аида“ од Џузепе Верди
Учесници:
Данка Фирфова - сопран, Р. Македонија; Александар Маринковиќ - тенор; Ино Перишиќ - диригент

Клучни зборови:
1958 Александар Маринковиќ Бранко Каракаш Данка Фирфова Ино Перишиќ Опера Аида Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат