Наслов:

СМОТРА НА ДОСЕГАШНИТЕ УСПЕСИ


Издадено на: 02.07.1957
Автор: Бранко Каракаш
Периодика: Нова Македонија
Број: 3982 | Страна: 4


Клучни зборови:
1957 Бранко Каракаш Детска филхармонија Дом на ЈНА Нижа музичка школа Стеван Драгомански Стефан Гајдов ученици

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат