Наслов:

ЕДНА ПОЛЕЗНА НОВИНА


Издадено на: 01.03.1957
Автор: Бранко Каракаш
Периодика: Нова Македонија
Број: 3861 | Страна: 4

Програма:
Моцарт–Концерт, Сеилболд–Мазурка, арија од Глук,
Учесници:
Ученици од музичката школа, Лилјана Копачкова, Благој Цанев, Елица Митровска, Димитар Томов, Николина Спировска,

Клучни зборови:
1957 Благој Цанев Бранко Каракаш Глук Димитар Томов Елица Митровска Лилјана Копачкова Моцарт Музичка школа Николина Спировска Силболд

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат