Наслов:

АНДРЕЈ ХИОЛСКИ ВО „ТРУБАДУР“


Издадено на: 20.02.1957
Автор: В .А.
Периодика: Нова Македонија
Број: 3854 | Страна: 5

Програма:
Ѓузепе Верди: „Риголето“
Учесници:
Андреј Хиолски–баритон, Полска; Ана Иванишевиќ, Артур Сурмејан, Коста Шуваковиќ, Ана Липша Тофовиќ

Клучни зборови:
1957 Ана Иванишевиќ Ана Липша Тофовиќ Андреј Хиолски Артур Сурмејан Бранко Каракаш Коста Шуваковиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат