Наслов:

ПОФАЛБА НА АМАТЕРИЗМОТ


Издадено на: 27.01.1957
Автор: Иван Тошевски
Периодика: Разгледи
Број: 3 | Страна: 8


Клучни зборови:
1957 Алберт Хол Живко Фирфов Иван Тошевски КУД Орце Николов Марго Фонтејн Садлерс Велс Сесил Шарп

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат