Наслов:

В. А. МОЦАРТ: РЕКВИЕМ


Издадено на: 13.01.1957
Автор: Владо Атанасов
Периодика: Разгледи
Број: 2 | Страна: 2

Програма:
Волфганг Амадеус Моцарт: Реквием,
Учесници:
Скопска филхармонија, Тодор Скаловски, Павлина Апостолова, Петре Богданов Кочко, Ана Липша Тофовиќ, Методија Илиевски,

Клучни зборови:
1957 Ана Липша Тофовиќ Владо Атанасов Волфганг Амадеус Моцарт Методија Илиевски Павлина Апостолова Петре Богданов Кочко Скопска филхармонија Тодор Скаловски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат