Наслов:

КОНЦЕРТ НА АНСАМБЛОТ „ТАНЕЦ” ВО ДОМОТ НА ЈНА


Објавено на: 01.01.1957
Автор: Драгослав Ортаков
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Народни песни и ора.
Учесници:
Ансамблот за народни игри и песни „Танец"

Клучни зборови:
Народни песни и ора Радио Скопје 1957 Драгослав Ортаков Ансамблот за народни игри и песни Танец

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат