Наслов:

СКОПЈЕ ЌЕ ОСТАНЕ БЕЗ ГРАДСКА МУЗИКА


Издадено на: 10.07.1956
Автор: Бранко Каракаш
Периодика: Нова Македонија
Број: 3631 | Страна: 6


Клучни зборови:
1956 Бранко Каракаш Владо Тасевски градска музика КУД Кочо Рацин Скопје

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат