Наслов:

ЗА ЗАБАВНАТА МУЗИКА


Издадено на: 01.07.1956
Автор: Слободан Николовски
Периодика: Разгледи
Број: 14 | Страна: 4


Клучни зборови:
1956 Глинка Даворин Жупанич Кабалевски Керн Ланер Никола Ципушев Фибих Чајковски Џубилис Зингерс Штраус Шуберт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат