Наслов:

ПО ПОВОД „ПРИСПИВНАТА ПЕСНА“ ОД Т. СКАЛОВСКИ


Издадено на: 17.06.1956
Автор: Благоја Ивановски
Периодика: Разгледи
Број: 13 | Страна: 12


Клучни зборови:
1956 Благоја Ивановски Приспивна Стеван Мокрањац Тодор Скаловски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат