Наслов:

СОДРЖИНА НА МУЗИЧКАТА УМЕТНОСТ


Издадено на: 22.04.1956
Автор: Драган Бојаџиев
Периодика: Разгледи
Број: 9 | Страна: 1


Клучни зборови:
1956 Апсолутна музика Бетовен Дебиси Драган Бојаџиев Програмска музика Пучини Рихард Штраус Чајковски Шопен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат