Наслов:

„КАРМЕН“ ПАК НА СЦЕНА


Издадено на: 13.04.1956
Автор: Н. Огњановска
Периодика: Нова Македонија
Број: 3546 | Страна: 4

Програма:
Жорж Бизе: „Кармен“ опера
Учесници:
Зина Креља, Ана Липша, Калина Милошевска, Марија Мирчев Скаловска, Борис Маринов, Станко Липша

Клучни зборови:
1956 Ана Липша Борис Маринов Зина Креља Калина Милошевска Марија Мирчев Скаловска Станко Липша

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат