Наслов:

ПИОНЕР НА СРПСКАТА МУЗИКА


Издадено на: 25.03.1956
Автор: Властимир Николовски
Периодика: Разгледи
Број: 7 | Страна: 6


Клучни зборови:
Даворин Јенко Јосиф Маринковиќ Коста Манојловиќ Мокрањац Ср. Бинички Станкоциќ Стеван Мокрањац Цб. Манојловиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат