Наслов:

ПРВ НАСТАП НА РАДИО-КВАРТЕТОТ


Објавено на: 12.02.1956
Автор: Драган Бојаџиев
Периодика: Разгледи
Број: 4 | Страна: 2

Програма:
Волфганг Амадеус Моцарт: Гудачки квартет во Де дур,
Учесници:
Ана Липша Тофовиќ, Павлина Апостолова Богданова, Јосип Сион, Радио Квартет

Клучни зборови:
Ана Липша Тофовиќ 1956. Драган Бојаџиев Павлина Апостолова Богданова Јосип Сион Радио квартет Ѓорше Гировски Влахов Барили Волфганг Амадеус Моцарт

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат