Наслов:

БЕЛА БАРТОК


Издадено на: 16.10.1955
Автор: Благоја Ивановски
Периодика: Разгледи
Број: 21 | Страна: 9


Клучни зборови:
1955 Барток Благоја Ивановски Брамс Вагнер Дебиси Кусевицки Лист Петар Бингулац Прокофјев Р. Штраус Стравински Шенберг

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат