Наслов:

ИМПРЕСИОНИЗМОТ НА КЛОД ДЕБИСИ


Објавено на: 07.07.1955
Автор: Драгослав Ортаков
Периодика: Разгледи
Број: 16 | Страна: 7


Клучни зборови:
Равел Драгослав Ортаков Дика Шопен Русел Франк Бодлер Маларме Ромен Ролан Блек Вагнер Шенберг 1955 Војислав Вучковиќ Лист

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат