Наслов:

КОНЦЕРТ НА ВОКАЛНИОТ АНСАМБЛ ЏУБИЛИ ЗИНГЕРС


Издадено на: 03.04.1955
Автор: Петре Богданов-Кочко
Периодика: Разгледи
Број: 7 | Страна: 12

Програма:
Григ, Моцарт, Бизе, Волф
Учесници:
Џубили Зингерс, Томсон Берсфорд–пијано, Георг Годман–баритон, Старлиг Хочет–тенор,

Клучни зборови:
1955 Георг Годман Петре Богданов Кочко Старлиг Хочет Томсон Берсфорд Џубили Зингерс

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат