Наслов:

МУЗИЧКА КРИТИКА ИЛИ ИНФОРМАЦИЈА


Издадено на: 01.01.1955
Автор: Петре Богданов-Кочко
Периодика: Разгледи
Број: 1 | Страна: 13


Клучни зборови:
1955 Виша педагошка школа Здружение на композитори информација музичка критика опера Петре Богданов Кочко Радио Скопје Филхармонија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат