Наслов:

КОНЦЕРТ НА МИЧИКО СУНАХАРА


Издадено на: 23.05.1954
Автор: Александар Кировски
Периодика: Разгледи
Број: 11 | Страна: 8

Програма:
Јапонски народни песни, Равел, Дипон, Ева Дел Аква, Жорж Бизе: Арија од операта „Лоци на бисери“, Шарл Гуно: Арија од операта „Фауст“,
Учесници:
Мичико Сунахара– вокал,

Клучни зборови:
1954 Александар Кировски Дипон Ева Дел Аква Жорж Бизе Мичико Сунахара Равел Шарл Гуно

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат