Наслов:

ИНДИВИДУАЛЕН ИЗРАЗ


Објавено на: 03.01.1954
Автор: Петре Богднов Кочко
Периодика: Разгледи
Број: 1 | Страна: 3

Забелешка:
Да се потврди датумот

Клучни зборови:
Петре Богданов Кочко Живко Фирфов Кирил Македонски 1954 Тодор Скаловски Трајко Прокопиев Глигор Смокварски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат