Наслов:

ВПЕЧАТОЦИ ОД ГОСТУВАЊЕТО НА МАКЕДОНСКАТА ОПЕРА


Издадено на: 22.11.1952
Автор: Никола Херцигоња
Периодика: Нова Македонија
Број: 3343 | Страна: 5


Клучни зборови:
1952

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат