Наслов:

ДЕНЕС МАКЕДОНСКИТЕ МУЗИЧАРИ ФОРМИРААТ СВОЕ ДРУШТВО


Издадено на: 18.01.1947
Автор: Тодор Скаловски
Периодика: Нова Македонија
Број: 631 | Страна: 5


Клучни зборови:
1947 Друштво Народна музика Музиколошки институт Репродуктивни музичари на Народна Република Македонија Тодор Скаловски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат