Наслов:

КАКО ДА ЈА ЗАПАЗИМЕ НАШАТА НАРОДНА ПЕСНА


Издадено на: 24.03.1946
Автор: Живко Фирфов
Периодика: Нова Македонија
Број: 376 | Страна: 5


Клучни зборови:
1946 Алоис Хаба Живко Фирфов Прокофјев Рубинштајн Стравински Чајковски Шостакович

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат