Наслов:

КОНЦЕРТ ПЕТРА КОСТИЋА И СТАНКА ВИЛИЧИЋА


Објавено на: 26.09.1936
Автор: Трајко Прокопиев
Периодика: Лесковачки гласник
Број: 39 | Страна: 3

Учесници:
Петар Костиќ и Станко Виличиќ, В, Пијаде

Клучни зборови:
1936 В Петар Костиќ и Станко Виличиќ Пијаде Трајко Прокопиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат