Наслов:

ГОДИШЊИ КОНЦЕРТ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ „МОКРАЊАЦ“ – 1


Издадено на: 30.06.1936
Автор: Рудолф Трој
Периодика: Вардар
Број: 855 | Страна: 4

Програма:
Бах, Хајдн, Моцарт, Рамо, Бетовен, Шуман, Скарлати, Шопен, Чајковски, Дебиси, Новак, Сметана,
Учесници:
Музичка школа „Мокрањац“, Наталија Поповиќ, Јелена Влајиќ, Миљана Радовановиќ,

Клучни зборови:
Јелена Влајић Миљана Радовановић Мокрањац Наталија Поповић Новак Рудолф Трој Сметана

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат