Наслов:

ПОЛЕМИКА ОКО УМЕТНИЧКОГ УСПЕХА ЈУБИЛАРНОГ КОНЦЕРТА ЛЕСКОВАЧКОГ „БРАНКА“


Објавено на: 28.06.1936
Автор: Стеван Шијачки
Периодика: Вардар
Број: 853 | Страна: 5Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат