Наслов:

КОНЦЕРТ СКОПСКОГ КВАРТЕТА


Објавено на: 07.02.1936
Автор: Тодор Скаловски
Периодика: Вардар
Број: 712 | Страна: 4

Учесници:
Скопски гудачки квартет, Адам Миљковиќ, Душан Коњевиќ, Миодраг Васиљевиќ, Владислав Мали

Клучни зборови:
Шуберт 1936 Миодраг Васиљевиќ Скопски гудачки квартет Адам Миљковиќ Душан Коњевиќ Владислав Мали

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат