Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ПРВИТЕ АПЛАУЗИ ЗА БЕЛГРАЃАНИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.05.1983

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
БЕЗ ПОГОЛЕМИ ВОЗБУДУВАЊА

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.05.1981

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЕДНОСТАВНО: ЧУДЕСНО!

Периодика: Вечер Датум: 25.05.1979

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
БУРНИ АПЛАУЗИ ЗА ГОСТИНКИТЕ ОД БЕЛГРАД

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.05.1979

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПОД НОРМА

Периодика: Вечер Датум: 03.06.1978

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
„НОРМА“-ПОД ОЧЕКУВАЊАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.06.1978

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕСОМНЕН УСПЕХ НА БЕЛГРАДСКИТЕ СОЛИСТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.05.1973

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕИЗНЕВЕРЕНИ ОЧЕКУВАЊА

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.05.1972