Автор: Ангелина Димоска Категорија: критика
ДОБРИОТ КОНЦЕПТ НЕ СЕ МЕНУВА!
ЗОРАН СТРЕЗОВСКИ ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА ОХРИДСКО ЛЕТО

Периодика: Време Датум: 21.08.2006