Автор: Евгениј Трифков Категорија: критика
ЅВЕЗДЕНИ МИГОВИ СО ЈУЏИН КОН И СО ВЕРДИ
кон гала-верди концертот на македонската филхармонија со која диригираше јуџин кон со солистите тереза валднер, иван мутафчиев, златомира арнич и борис трајанов

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.03.1998