Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВОНРЕДНО УИГРАНА ЕКИПА

Периодика: Вечер Датум: 13.05.1980

Автор: Јелица Тодорчевска Категорија: критика
ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ – СУГЕСТИВНО (МОВ)

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.05.1974

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СЕКОЈДНЕВНА ПРЕТСТАВА

Периодика: Вечер Датум: 28.05.1974

Автор: Ристо Аврамовски Категорија: критика
БАРИТОН СО ВОНРЕДНИ ГЛАСОВНИ МОЖНОСТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.01.1974