Автор: Веселинка Бабамова Категорија: критика
ЕДНОЛИЧНА ПРОГРАМА

Периодика: Нова Македонија Датум: 30.05.1987

Автор: Горјан Коруновски Категорија: критика
ПРЕКРАСНА АИДА

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.06.1986