Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ЈУБИЛЕЈНА ВЕЧЕР НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА
концерти

Периодика: Утрински весник Датум: 30.11.1999