Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
КРОКОДИЛСКИ СОЛЗИ
САМАНТА ФОКС ВО БЕЛГРАД

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.04.1988

Автор: Јелица Тодорчевска Категорија: критика
СРЕДБА ШТО САКАМЕ ДА СЕ ПОВТОРИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.11.1974

Автор: Славко Маринковиќ Категорија: критика
ПРЕКРШЕНО ФЕСТИВАЛСКО ПРАВИЛО

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.06.1961