Автор: Јелица Тодорчевска Категорија: критика
СЕЗОНА НА ГОСТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 08.02.1975

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
УСПЕШНО ГОСТУВАЊЕ

Периодика: Вечер Датум: 18.05.1974

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВЕРОДОСТОЈНА И КОМПАКТНА ПРЕТСТАВА

Периодика: Нова Македонија Датум: 30.03.1969