Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика, друго
СЛАБА ПОСЕТА НА КОНЦЕРТИТЕ НА ДОМАШНИТЕ РЕПРОДУКТИВЦИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.01.1958