Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
НАЈПОСЛЕ: ЕДНО ОХРАБРУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 16.01.1965

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
УШТЕ ЕДНО РАЗОЧАРУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.01.1965