Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ДЕБИ НА ГОЛЕМИОТ ЗАБАВЕН ОРКЕСТАР НА РАДИО -СКОПЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.03.1962