Автор: Васка Наумова-Томовска Категорија: критика
РИЗНИЦА НА ЗВУЧНИ БОЕЊА
КОН ДВАТА НАСТАПА НА ВИОЛИНИСТКАТА АЈМАН МУСАХОЏИЕВА

Периодика: Нова Македонија Датум: 20.11.2004

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
БРИЛИЈАНТЕН КОНЦЕРТЕН АРТИЗАМ
кон концертот на џулијан рахлин - виолина, „охридско лето 99“

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.07.1999